+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

Spoštovani dijaki in starši!
Najprej vam še enkrat voščim zdravo, upešno in čimbolj umirjeno leto, ki ga začenjamo.

Zavodi za otroke s posebnimi potrebami začenjamo s poukom v šoli v torek, 5. 1. 2021, po urniku za torek. V dom lahko pridete v torek zjutraj in se vključite k pouku, ko boste lahko prišli v šolo. Ure, ki jih boste zaradi tega morda zamudili, vam bodo razredniki opravičili. To velja tudi za dijake, ki bivate v DD Vič.

Jutri, v ponedeljek, 4. 1. 2021, bo potekal pouk na daljavo. Zaposleni imamo namreč v dopoldanskem času možnost hitrega testiranjana okužbo s SARSCoV-2. Učitelji bodo imeli pouk po urniku, ali pa vam bodo vsebino ure naložili v Moodle učilnice. O tem vas bo obvestil vsak učitelj posebej. Tudi vzgojitelji vam bodo jutri še na razpolago od 17. do 19.ure v vaših učilnicah skupine.

Če se želite testirati tudi mladostniki ali želite to starši, lahko pridete na testiranje jutri od 10. do 12. ure v športno dvorano na Kodeljevem, Gortanova ulica 21, Ljubljana. In poveste, iz katere šole prihajate.

Še vedno velja, da bomo največ naredili v korist lastnega zdravja in zdravja ostalih, tako, da se bomo držali navodil (nošenje maske, vzdrževanje medosebne razdalje, higiena rok, umivanje in razkuževanje, zračenje). Zelo je pomembno, da pridete v šolo samo zdravi dijaki.

V času, ko se pouk izvaja v šoli, ni možno sočasno izvajanje pouka na daljavo.

V kolikor bi se tekom jutrišnjega dne situacija glede organizacije pouka ali domske oskrbe kaj spremenila, pa vas bom obvestila.

Želim vam še lep preostanek nedelje.

Bernarda Kokalj
ravnateljica srednje šole in doma

Dostopnost