+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

MEDIJSKI TEHNIKI NA ZGNL 2012-2017
Članek napisal Jure Brodarič

V soboto 29. aprila 2017, smo se odpravili na končni izlet legend. Odpravili smo se v sončno Toskano in na otok Elba. Prvi dan smo se odpravili v zgodnjih jutranjih urah in smo se dolgo vozili, da smo prišli do prve točke izleta: mesto Lucca. Nato smo se odpravili v Piso. Kasneje pa smo se odpeljali v kraj San Vincenzo, kjer smo se nastanili v hotelu pri plaži.


Naslednji dan smo se z ladjo odpeljali na otok Elba. Najprej smo obiskali dve mesti, nato pa smo si ogledali rudnik dragih kamnov in se zapeljali z vlakcem po njem. Nato smo se odpeljali nazaj v San Vincenzo.
Tretji dan smo že pakirali naše kovčke in si šli nato ogledat toskansko mesto na griču: Voltera. Potem pa smo se zapeljali v Firence. Najprej smo si pogledali mesto iz razgledne točke, nato pa smo odšli v center mesta. Tu nam je bilo malo neprijetno, saj je začelo deževati, pa še velika gneča je bila, da si se skoraj izgubil. A smo zrli z optimizmom naprej in prebrodili vse težave. Ob 16.30 smo se odpeljali proti Ljubljani, kamor smo prispeli v poznih večernih urah.

 

Še nekaj foto utrinkov (v galeriji je več fotografij). Foto Klarisa Bevc in Urh Brvar

Za več fotografij pišite na: mojster.grafik@gmail.com ali se dogovorite z fotografoma 😉

Dostopnost