+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

Spoštovani starši in dijaki zaključnih letnikov!
Danes je ocenjevalna konferenca za dijake zaključnih letnikov, večina vas je šolsko leto zaključila uspešno in vam čestitam, nekateri pa morate še kakšen predmet popraviti oziroma znanje dopolniti. Pa vam bo tudi to, upam, uspelo.
V ponedeljek, 25. 5. 2020, bo podelitev spričeval. Ker moramo upoštevati navodila zaradi epidemije, bo podelitev individualna, dijaki ste povabljeni na določeno uro, seznam je v priponki. Če bo lepo vreme, bo podelitev zunaj, drugače pa v telovadnici.
V tednu od 25. do 29. 5. 2020 bo organizirana priprava na zaključni izpit in poklicno maturo. Vam pošiljam urnik. Nekateri dijaki začnete že v ponedeljek pred ali po podelitvi spričeval.
Dijaki imate možnost bivanja v domu. DD Vič in stanovanje sta zaprta, za vse je odprt dijaški dom v zavodu. Vsak dijak bo imel svojo sobo, zato vas prosim, da nam čimprej sporočite (bernarda.kokalj@zgnl.si in valerija.janhar.cernivec@zgnl.si), ali boste tudi v domu ali ne, najkasneje pa prosim do četrtka,
Ob vračanju v šolo morate vsi dijaki prinesti podpisano izjavo polnoletenega dijaka ali izjavo staršev mladoletnega dijaka, obe sta v priponki, izjavo lahko pošljete predčasno tudi na moj e-naslov.
Pošiljam vam še protokol ob začetku dejavnosti v srednji šoli, ki ga bomo upoštevali dijaki in zaposleni.
Razen razporeditve dijakov za podelitev spričeval so vsebine objavljene tudi na naši spletni strani. Bodite pozorni tudi na datume začetka opravljanja izpitov poklicne mature in zaključnih izpitov.
Se vidimo naslednji teden.

Protokol izvajanja dejavnosti v srednji šoli

Izjava polnoletnega dijaka

Izjava staršev mladoletnega dijaka

Priprave na poklicno maturo in zaključni izpit 
Bernarda Kokalj
ravnateljica srednje šole in doma

Dostopnost