+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

Spoštovani dijaki in starši/skrbniki,
s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport smo prejeli navodila in razlago prostovoljnega samotestiranja tudi za učence in dijake zavodov s posebnimi potrebami. V skrbi za lastno zdravje in za vzpostavitev varnega šolskega okolja za vse udeležence, vabimo dijake in dijakinje, da se enkrat tedensko samotestirate s hitrimi testi, ki jih boste prejeli v šoli. Najprej preberite Navodila za samotestiranje v 6 korakih. Ministrstvo za zdravje je pripravilo tudi protokol samotestiranja.

Prva razdelitev testov bo ta petek, 28. 5. 2021, dijaki, ki se boste odločili za samotestiranje boste dobili 4 teste, ki jih boste uporabili vsako nedeljo zvečer ali ponedeljek zjutraj do konca šolskega leta. Navodila za prevzem testov bomo poslali samo tistim, ki se boste za to odločili.

Da bomo lahko organizirali razdelitev testov, vas prosim, da na e-naslov ravnateljice srednje šole bernarda.kokalj@zgnl.si potrdite vašo pripravljenost za samotestiranje ali pa izpolnite prijavo in jo prinesite v tajništvo najkasneje do četrtka, 27. 5. 2021 do 12.00.

S spoštovanjem

Bernarda Kokalj
ravnateljica srednje šole in doma

Prijava za samotestiranje

ZGNL – samotestiranje dijakov

ZGNL – Navodila za samotestiranje

ZGNL – Grafična navodila za uporabo testov

Dostopnost