+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

Dne 8.9.2015 ob 9.45 uri smo pričeli s pohodom na Šmarno goro. Okoli 11. ure je večina dijakov že prispela na vrh Šmarne gore. Približno 30 minut smo dijaki počivali. Po počitku smo pazljivo odkorakali po poti navzdol.

Enes

Večina dijakov je šla na Šmarno goro. Najprej smo šli na mestni avtobus, se vozili do Šmarne gore in se začeli vzpenjat. Vzpenjali smo se dobro uro. Ko smo prišli gor, smo imeli počitek okrog 45 minut. Po počitku smo se odpravili nazaj dol in smo potrebovali okrog 45 minut. Šli smo na mestni avtobus in nazaj v Zgnl.

Martin

Stožice

Šli smo peš do Stožic in nato po poti čez polje in čez most nad cesto. Nato smo šli čez Žale in se ustavili pri gospodu, ki je telovadil. Tudi mi smo tekmovali v teku in jaz sem bil najhitrejši. Učitelj Aleš je meril čas. Nato smo šli peš po cesti čez Jarše in se ustavili na klopci. Tam smo imeli malico. Nato smo šli nazaj proti zavodu. Šli smo po Linhartovi cesti in mimo Pop tv-ja. Ko smo prišli v šolo, nam je učitelj Aleš dal nalogo, da naredimo Power Point predstavitev o gibanju in zdravju. Športni dan je bil zelo zanimiv.

Dejan

Dostopnost