+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

Tudi takrat, ko vam je najbolj težko, obstaja žarek upanja za srečo. Dovolite mu, da vas spremlja zdravje, veselje, sreča, zaupanje, prijateljstvo. V letu, ki prihaja 2021…

Zase in družino si želim miru, lepih dni, veselja in da bi odpihnili koronavirus s planeta Zemlja.

V srebrnem ivju bakle plapolajo,

božični sel prinaša sporočilo,

da že minevajo najhujši časi,

da se bo vse na bolje obrnilo.

Dobrota bo premagala sovraštvo,

ljubezen v srcih bo pregnala mraz,

zato praznujmo v miru, sestre, bratje,

zaupajmo v srečnejši novi čas.

(Svetlana Makarovič)

Vesele božične praznike in vse dobro v Novem letu!

Staro leto je skoraj mimo, ne se nazaj ozirat, novega pa ne priganjat in se pusti presenetit.

Dijaki bodo tudi naredili nekaj zase in razveseli družino.

Danes bom dobrega naredil zase to da bom pomagal doma z hišnimi opravili in izboljšal sebe kot osebo z dobrimi deli. Za družino bom naredil to da se jim bom še bolj posvetil kot prej in se družil z njimi in jim pomagal. Za domovino pa bom naredil to da se bom spominjal zgodovino države in vseh trenutkov ki so se zapisali v zgodovino.

Razmišljam, s čim bi razveselil starše. Razveselim jih lahko tako, da poskrbim za sebe in da pospravim svojo sobo, čeprav se mi velikokrat ne da. Starši so veseli, če kaj spečem. Najraje spečem kaj sladkega, npr. piškote. Veseli bi bili, če bi naredil kakšno gospodinjsko delo, pa se mi ne da narediti. Sebe razveselim npr. če gledam šport ali poslušam svojo glasbo. Žal pa ne vem, kaj bi naredi za domovino. Mama prvi, da je za domovino dobro že, če ne naredim nič slabega in ne počnem stvari, ki bi lahko škodile ljudem (saj ljudje so država). Pomembno je, da se učim in da imam dobre ocene.

Novoletne jelke

Domače dobrote dijakov

Izdelki in smrečice dijako

Dostopnost